Testimonials

"Elke dag een nieuwe uitdaging en veel voldoening als alles op tijd en efficiƫnt verloopt."

Interviewer: Hallo Maxim, leuk om met je te praten. Kun je ons iets meer vertellen over jezelf en je rol bij onze firma ?

Maxim: Hallo ! Ik ben Maxim. Ik ben 21 jaar oud en woon te Oudenaarde. Ik ben er opgegroeid en heel mijn familie is ook afkomstig van Oudenaarde. Ik werk al een jaar als logistiek planner bij de firma Vereecke in Harelbeke en ben verantwoordelijk voor het coördineren van de levering van materialen en machines op de bouwwerven. Het is belangrijk dat alles op tijd wordt geleverd om de voortgang van de werven niet te vertragen. Ik werk nauw samen met de conducteurs en chauffeurs om ervoor te zorgen dat de juiste materialen op de juiste plek worden geleverd. Daarnaast sta ik ook in voor het onderhoud van het wagenpark en plan ik alle aankopen van de waterstukken.

Interviewer: Het klinkt als een uitdagende baan. Wat vind je het leukst aan je werk ?

Maxim: Het leukste aan mijn werk is dat ik elke dag uitgedaagd word. Het is een dynamische en soms hectische omgeving, maar het geeft me veel voldoening als alles op tijd en efficiënt verloopt.

Interviewer: Wanneer is de interesse er gekomen voor dit type job ?

Maxim: Ik heb het altijd fascinerend gevonden hoe bedrijven zich organiseren om hun goederen en materialen te transporteren en alles bij de hand te hebben wanneer nodig. Als jobstudent werkte ik regelmatig als magazijnier en dit deed ik enorm graag. Na mijn middelbare studies handel koos ik vrij snel voor de opleiding logistiek Management.

Interviewer: Wat zijn jouw hobby’s naast je werk ?

Maxim: Vliegtuig- en bootspotten. Ik ben hier zo’n 4 à 5 jaar geleden mee begonnen en ik deel deze passie met mijn grootvader, die tijdens zijn legerdienst op de radar steeds de koers van alle vliegtuigen diende te controleren.

Interviewer: Hoe gaat dit juist in zijn werk ?

Maxim: Vliegtuigen en boten volg ik via vliegtuig- en scheepsradars en we maken geregeld uitstappen. Onze volgende uitstap staat gepland in Juni naar Den Helder waarbij we de koninklijke marinebasis van Nederland gaan bezichtigen en ook het marine museum.

Interviewer: Dat is origineel. Zijn er nog zaken die je graag doet in je vrije tijd ?

Maxim: Ja, ik bezoek ook graag musea en steden. Ik ben vooral geïnteresseerd in de geschiedenis van de plaatsen die ik bezoek. Ik heb al een aantal grote steden bezocht zoals Parijs, Rome, Barcelona en Londen. Ik vind het interessant om te zien hoe mensen in het verleden leefden en hoe hun cultuur en geschiedenis ons heeft gevormd tot wie we vandaag zijn.

Interviewer: Dat is interessant. Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en interesses Maxim.  We willen jou toch even prijzen voor het brengen van een frisse wind. Je bent een enthousiast en vrolijk persoon en hebt een positieve invloed op het team. We waarderen je harde werk en optimistische houding op kantoor en zijn blij dat je deel uitmaakt van ons team !

Maxim: Dank je wel, het is een plezier om hier te werken. Ik ben blij dat ik kan bijdragen aan het succes van ons bedrijf en ik hoop dat ik nog lang bij jullie kan blijven werken.

 

Maxim, 21 jaar
Logistiek planner

Geplaatst op: 21.06.2023

terug naar overzicht